Η δημοκρατία στην Ελλάδα σήμερα!

Η Δημοκρατία του Περικλή και του Πλάτωνα δεν έχει την παραμικρή σχέση με την σημερινή καρικατούρα που εμείς θεωρούμε και ονομάζουμε Δημοκρατία.  Η Δημοκρατία σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την Δημοκρατία αυτών που δημιούργησαν μέχρι και την ίδια την λέξη.Στην πραγματική Δημοκρατία δεν έχουν θέση ούτε και δικαίωμα ψήφου οι πολέμιοι της.Στην πραγματική Δημοκρατία δεν έχουν θέση οι καταστροφείς της.Στην πραγματική Δημοκρατία δεν ψηφίζουν οι εγκληματίες.
Στην πραγματική Δημοκρατία δεν μένουν ατιμώρητοι οι κλέφτες και οι προδότες.Στην πραγματική Δημοκρατία την εξουσία και το δικαίωμα ψήφου έχει αυτός που νοιάζεται πραγματικά για την Δημοκρατία.
Αυτός που σκοπό έχει να ενώνει τους ανθρώπους και όχι να τους διαιρεί.

Αυτός που διαχειρίζεται τον δημόσιο πλούτο υπέρ των πολιτών και όχι υπέρ της τσέπης του.

 Αυτός που η καρδιά του ραγίζει όταν βλέπει άστεγους, άρρωστους , φτωχούς.

 Και η όλη του προσπάθεια στριφογυρίζει ανελλιπώς γύρω από το πώς να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους και ταυτόχρονα να διατηρήσει την φλόγα της ελεύθερης σκέψης αναμμένη.

Αυτή είναι η Δημοκρατία. Όταν είτε οι λίγοι είτε οι πολλοί νοιάζονται για την ευημερία όλων.

Έρχονται εκλογές. Κάποιοι λένε ψέματα. Κάποιοι λένε αλήθειες.
Αλλά μην περιμένετε να αλλάξει γενικά προς το καλύτερο η ψήφος σας. Μπορεί να τσακίσει τους μνημονιακούς, μπορεί και όχι. Το σίγουρο είναι ότι θα αργήσει να αλλάξει την ρότα της χώρας προς την πραγματική Δημοκρατία.
Αυτό θα γίνει μέσω της καταστροφής του υπάρχοντος συστήματος που ζούμε σήμερα.
Η Ελλάδα είναι το τελευταίο οχυρό της ανθρωπότητας. Και ως Έθνος και ως θεματοφύλακας της Ορθοδοξίας. Αν «πέσει» η Ελλάδα που η ιστορία της ήταν το φως του κόσμου για χιλιετίες τότε οι μισάνθρωποι θα έχουν νικήσει.

Ας αντισταθούμε στις εκλογές που έρχονται. Η ψήφος στις 6 Μαΐου είναι πολύ πιο σπουδαία από άλλες φορές. Δεν είναι απλά όσοι θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα από την μια μεριά και οι υπόλοιποι από την άλλη. Γιατί αυτοί που θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα είναι αυτοί που θέλουν να διαλύσουν τον ανθρωπότητα…
Πρέπει στις 6 Μαΐου να γίνουμε έστω και κάτι πιο μικρό από το Φως που ήμασταν εδώ και χιλιετίες… Το οφείλουμε στους προγόνους μας που μας παρέδωσαν με τιμή την ιστορία μας, το όνομα μας , την πατρίδα μας! Το οφείλουμε στα παιδιά μας! Το οφείλουμε στους εαυτούς μας!!!!!
Από κάπου επιτέλους πρέπει να αρχίσουμε…
Ας είναι η ψήφος μας η αρχή… Η αρχή της νίκης μας….
Η αρχή της πραγματικής ελευθερίας μας!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

WOW.....Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα.

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!