ΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ.....

Η εθνική άμυνα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη λόγω τη μης ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων. Μέχρι πρότινος πλοία του στόλου μετατρέπονται σε …ανταλλακτικά, τα άρματα μάχης καθώς και τα αεροσκάφη που σχεδόν μας χαρίζουν οι ΗΠΑ δεν τα παίρνουμε και την κρίσιμη στιγμή θα στείλουμε τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια της χώρας να την υπερασπιστούν με πέτρες, χαλίκια, σφεντόνες και νεροπίστολα.“Αυτοί δεν είναι πολιτικοί ηγέτες, αυτοί είναι Ελλαδέμποροι!” είπε ο φίλος μου ο Γιώργος όπως έτυχε να τον ακούσω σε αποστροφή του λόγου του σε πρόσφατη συνάντησή μας.  του Στρατή Μαζίδη
Ελλαδέμποροι! Πραγματικά οι σημερινοί πολιτικοί, οι οποίοι ήρθαν ως σωτήρες του τόπου δίχως όμως να ακούσουν το “ωσαννά” συμπεριφέρονται ως περιφερόμενοι πραματευτάδες. Περιδιαβαίνουν τα “πανηγύρια” αφού κι οι ίδιοι μόνο για αυτά είναι φτιαγμένοι επιδεικνύοντας το εμπόρευμα. Εξαιρετικά προϊόντα και σε πολύ καλές τιμές.
Πάρτε τα όλα όσο όσο. Άλλωστε δικά μας είναι ή μήπως εμείς κοπιάσαμε για αυτά;
Για παράδειγμα ήταν τιμή ευκαιρίας η πώληση της ΑΤΕ με αξία € 2.5 δις ευρώ μόλις € 95.000.000,00. Ακόμη και εγώ θα μπορούσα -που λέει ο λόγος- να την αγοράσω.Ο.Π.Α.Π., Ο.Τ.Ε., Δ.Ε.Η., Ε.ΥΔ.Α.Π. ακολουθούν. Πουλάμε τον ΟΠΑΠ που μας απέφερε μισό δις το χρόνο σε τιμή ευκαιρίας. Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να είσαι χρεωμένος και αντί να ξεφορτώνεσαι τα βαρίδια, να χαρίζεις τα ασημικά σου. Ή χαρίζουμε την Εγνατία κρατώντας όμως εμείς όλες τις υποχρεώσεις.
Μάλιστα μια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αν θυμάμαι καλά, άλλωστε δε με ενδιαφέρει και να τη μάθω, πρότεινε να πουλήσουμε τώρα τα νησιά σε ευρώ για να μη μας τα πάρουν αργότερα σε δραχμές.
Η υγεία πάει από το κακό στο χειρότερο με ετήσιο πλαφόν ασφαλιστικής κάλυψης και όπως διαβάσαμε με χορήγηση φαρμάκων που προορίζονται για ζώα. Βέβαια τέτοια βόδια που αποδειχθήκαμε στις εκλογές ίσως και να μην είναι τόσο άδικο αυτό.
Εν πάση περιπτώσει η πατρίδα μας, η Ελλάδα ξεπουλιέται μέσω διαφόρων τρόπων με το λαό να εξαθλιώνεται.
Κατάρα στον ελ-λαδέμπορα που θα έλεγε κι η συγχωρεμένη η Μαλβίνα!
 http://freepen.gr/?p=11131

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!