Η Δημοκρατία έχει τελειώσει και το Σύνταγμα είναι ένα κουρέλι.

Σμυρλής ΣτέργιοςΓράφει ο Στέργιος  Σμυρλής.Αγαπητοί Συμπατριώτες
Το άρθρο του συναδέλφου μου (δείτε το ΕΔΩ ) πρέπει να αγγίζει όλους σας.
Μου είναι αδύνατο να αντιληφθώ ότι δεν διαισθάνεστε τον μεσαίωνα που έρχεται, την αποκτήνωση που οδηγούμεθα.Η Δημοκρατία έχει τελειώσει και το Σύνταγμα είναι ένα κουρέλι.Όποιες εκλογές και να γίνουν, αυτοί θα είναι στα πράγματα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει πρόσβαση για την εκλογή ενός πατριώτη.Οι πατριώτες δεν έχουν ούτε χρήματα για τα ψηφοδέλτιά τους. Τα ΜΜΕ, που ελέγχονται από τις σκοτεινές δυνάμεις , θα διαβάλουν, απομυθοποιήσουν, μπλοκάρουν και στην καλύτερη περίπτωση, αγνοήσουν την προεκλογική προσπάθεια για συμμετοχή του στις εκλογές.Πληρωμένοι κλακαδόροι θα του δημιουργήσουν προβλήματα, και οι συμπαθούντες τον θα..υποστούν Ψυχολογικές επιχειρήσεις, ώστε τελικά να μην τον ψηφίσουν.
Μεγάλες υποσχέσεις θα δοθούν από το σύστημα και χρήμα της τελευταίας στιγμής θα μοιρασθεί. Ψεύτικες δημοσκοπήσεις και ψευδοπατριωτικοί λαγοί θα διασπάσουν τους ψηφοφόρους του.
Άλλες εκλογές δεν θα συμβούν γιατί μετά το ξεπούλημα της Ελλάδος, έρχεται με ή χωρίς την τρομοκρατία, η διάλυση των πατριωτικών δυνάμεων και η αυτονόμηση των περιφερειών.
Σήκω από τον καναπέ. Αν δεν μπορείς να μπεις στο ιντερνέτ, ενημερώσου από πατριωτικές εκδηλώσεις, περιοδικά. Αν δεν βρεις κάπου να ενταχθείς, φτιάξε μόνο σου μία ομάδα. Ενημέρωσε τον κόσμο και έλα σε επαφή με άλλες ομάδες.Δεκάδες μικρές πατριωτικές ομάδες χωρίς αρχηγούς συμπλέουν, αλληλοενημερώνονται και γίνονται ένα ορμητικό ποτάμι που θα παρασύρει τα απόβλητα του ανθελληνικού και διεφθαρμένου πολιτικού μας συστήματος.Ενωθείτε μπορείτε να γίνετε και εσείς ενεργοί πολίτες, πράττοντας το υπέρτατο καθήκον σας για την ανεξαρτησία της ΠατρίδοςΗ Ιταλία ξετίναξε τον Τραπεζικό ζυγό, η Πορτογαλία ήδη έχει ξεσηκωθεί, εμείς δεν μπορούμε;Σαράντα χιλιάδες εκτρώσεις στη Θες/νίκη, αντικίνητρα για την οικογένεια, παντελής έλλειψης του κράτους προνοίας, προσφυγή στο Διεθνές δικαστήριο για τη γενοκτονία που επιτελείται στη Πατρίδα μας, τι άλλο περιμένουμε;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!