Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen

Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

11.11.2013

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Το νεοελληνικο κρατιδιο της Ρωμηοσυνης αφ’ ενος και ο Ελληνισμος-Ελληνικοτητα αφ’ ετερου ειναι πραγματα οχι μονο διαφορετικα και ασχετα μεταξυ τους, αλλα και θανασιμα εχθρικα.

Αυτο αποδεικνυεται μαθηματικα με ιστορικες, πολιτικες και ιδεολογικες αποδειξεις που δεν επιδεχονται καμμιας απολυτως αμφισβητησης.

Ενω ο Ελληνισμος επεβιωνε μεχρι το 1830 αμυνομενος με επιτυχια εναντιων Ρωμαιων, Φραγκων, Οθωμανων, Αραβων, Σλαβων, Βουλγαρων και ολων των αλλων καθε κατηγοριας και προελευσης εχθρων του,

το νεο-ελληνικο κρατιδιο της Ρωμηοσυνης (1830-2013) επετυχε αυτο που δεν επετυχαν ολοι μαζι οι εχθροι του Ελληνισμου δια μεσου των χιλιετιων:

Ο Ελληνισμος ξερριζωθηκε οριστικα απο τις προαιωνιες εστιες του στην Ιωνια, την Κωνσταντινουπολη, τον Ποντο, την Καππαδοκια, την Νοτια Ρωσια, την Νοτια Ιταλια, την Αιγυπτο, την Ανατολικη Ρωμυλια, την Βορεια Μακεδονια, την Βορεια Κυπρο και σημερα εκτοπιζεται σιγα σιγα και αποφασιστικα απο την Δυτικη Θρακη και το Αρχιπελαγος του Αιγαιου αρχης γενομενης απο τα Ιμια. Επιπλεον το νεο-ελληνικο κρατιδιο της Ρωμηοσυνης με καταστροφη της Ελληνικοτητας, δηλαδη της Οικουμενικοτητας, Επιστημης, Φιλοσοφιας, Λογου, Πολιτισμου, Στοχασμου, Μετρου, Διαλογου, Καλλους, Αιδου, Ερευνας, Νεμεσις, Δικης, Καθαρσης κ.α., καταφερε με συνεργεια της μονοφθαλμης πορνης που αλληθωριζει και το παιζει τυφλη θεα, την Δικαιοσυνη, το χειροτερο πληγμα που μπορουσε να γινη κατα του Ελληνισμου.

Η επισημη ιδεολογια του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης, δηλαδη του συγχρονου αυτου θλιβερου κατασκευασματος στο οποιο ζουν οι Ελληνες, ως ψευτικη και αντιιστορικη, εχτισε ενα αχρηστο οικοδομημα που δεν εγγυαται και ουτε γεννα ιστορια, δηλαδη την προ’υ’ποθεση για την επιβιωση του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας.

Οι τριγμοι του αχρηστου αυτου οικοδομηματος, του θλιβερου συγχρονου κατασκευασματος ακουγονται ακομη και απο αυτους που ειναι κου-φολαλοι.

Η προοπτικη αυτου για το μελλον ειναι η βεβαιοτητα για επερχομενο ιστορικο θανατο εντος της Ε.Ε. Χωρις να χρειασθη να γινη μια ιστορικη επισκοπιση των δια μεσου των αιωνων ανθελληνικων διωγμων καθε υφης, ειδους και κατηγοριας απο τους Ρωμαιους, Βυζαντινους, Φραγκους, Οθωμανους και απο τους Τουρκογυφτους (Κοτσαμπασηδες, Μακρυμμαλληδες, Τσορμπασηδες Κεχαγιαδες κ.α.) της Ρωμηοσυνης, δηλαδη της Ορθοδοξιας, ο μονος τροπος για να ξαναβρουν οι σημερινοι Ελληνες και Ρωμηοι τον χαμενο εαυτο τους για να επιζησουν στο μελλον, ειναι να δουν καταματα το αληθινο παρελθον τους.

Δεν ειναι τυχαιο γεγονος οτι η Ελλας σημερα εντος της Ε.Ε. σαν προτυπο, σαν τροπο αντιληψης της Ζωης και του Κοσμου και σαν παγκοσμιο πολιτιστικο μεγεθος μειωνεται, βαλλεται, πληττεται, αποσιωπαται, διαστρεβλωνεται, καταπατειται, συκοφαντειται και πολιορκειτα απο παντου και ιδιαιτερα απο την μεγαλυτερη πορνη της ιστοριας,την Γερμανια, με επιμονη, με μισος, με δολια μεσα συνεχως και αδιαλειπτα και σημερα με την Τρο’ι’κα και την εγχωρια Εξουσια-Οχλος και Ηγεσια-Μαζα.

Δεν νοειται και δεν υπαρχει τυραννος π.χ. τυπου Σαμαρα ‘η Βενιζελου ‘η Τσιπρα χωρις δουλο (Ρωμηο ψηφοφορο) και επισης δεν νοειται και δεν υπαρχει δουλος (Ρωμηος ψηφοφορος) χωρις τον τυραννο τυπου Σαμαρα ‘η Βενιζελο ‘η Τσιπρα υπο μια κοινοβουλευτικη τυραννια.

Αν φαντασθουμε οτι η σημερινη κοινοβουλευτικη τυραννια της Ν.Δ. ‘η του ΠΑΣΟΚ ‘η του ΣΥΡΙΖΑ αποπεμπει τους δουλους της (Ρωμηους ψηφοφορους), η τυραννια αυτη αυτοκτονει.

Αν παλι φαντασθουμε οτι ενας οχλος χανει τους τυραννους του, κατ’ αναγκη ο οχλος αυτος καθ’ οιονδηποτε τροπο παυει να ειναι οχλος.

Ο Οχλος εννοιολογικα ειναι η πολιτικα ενεργοποιημενη μαζα και συνεπως δεν ταυτιζεται με την μαζα που ειναι μη αυτενεργο και συνεπως πολιτικα αδρανες υποσυνολο στην βαση της κατα φυση ανθρωπινης ιεραρχισης.

Αυτοι που δεν μπορουν να οδηγησουν το μεγα πληθος, οπως ο Σαμαρας, ο Βενιζελος και ο Τσιπρας, τυχαινει καποτε να αποκτουν συμμετοχη σε ρολους καθοδηγητικους.

Συρονται απο την πραγματικη εξουσια, δηλαδη απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο απο την βαση της πυραμιδας του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης και τοποθετονται σε ανωτερα στρωματα της.

Τα αδεια ασκια τα φουσκωνει ο αγερας…Εκει βρισκεται η ευτυχια τους και εκει υπηρετουν τα συμφεροντα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, της εγχωριας διαπλοκης και τα δικα τους.

Η σημερινη και παρα φυση (τεχνητη) κορυφη της εξουσιαστικης πυραμιδας του

κρατιδιου της Ρωμηοσυνης, δηλαδη η πολιτικη ηγεσια που δεν υπαρχει λογω

της φυσικης (διανοητικης) υπεροχης των μελων της, αλλα λογω των τεχνητων

μεθοδων που χρησιμοποιει ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος (οργανωση, συνωμοσια, εγκληματικοτητα, οικονομικα ‘η τεχνολογικα μεσα κ.α.), δεν αισθανεται σιγουρη, γιατι η πραγματικη εξουσια, ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος, οι (διανοητικα) υπερεχοντες, μπορει να τους εκτοπιση οποτε το επιθυμει και ανα πασα στιγμη.

Τον κινδυνο αυτο, με τα σημερινα δεδομενα, θα μπορουσε να εξουδετερωση μονο, με αντιβαρο την συμμαχια των Ενοπλων Δυναμεων και της ενεργοποιημενης μαζας, μια φυσικη και (διανοητικα) ικανωτερη εγχωρια εξουσια.

Προκειται για την μεθοδο εκμηδενισης της ποσοτητας απο την ποιοτητα, της

χυδαιοτητας απο την αριστεια, τους παρα φυση οδηγουμενους απο τους φυση

οδηγους.

Το σημερινο ζευγος Εξουσια-Οχλος του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στις χωρες μελη της Ε.Ε. αποτελει την πιστη φωτογραφια ολοκληρης της

πολιτικης, κοινωνικης και πνευματικης καταστασης του καιρου μας.

Προκειται περι μιας βαρειας και ισως θανατηφορου σιωνιστικης αρρωστιας απο την οποια προσεβληθη ολοκληρη η ανθρωποτητα της εποχης μας.


H ανοδος των μαζων αποκορυφωθηκε απο τον σιωνιστικο Εξ’-ουσιασμο με το

δογμα του Μαρδοχα’ι’ Κισσελι ‘η Μαρξ, το οποιο πανω στο ακροτατο οριο του παραλογισμου ανεθεσε την τυχη της ανθρωποτητας σε ατομα που αποδεδειγμενα δεν ηταν σε θεση ουτε καν να ζησουν μονα τους, δηλαδη σε ατομα που μονο με μισθωτη εργασια μπορουσαν και αυτο ισως, να επιβιωσουν. Η διαστροφη της ισοτητας ηταν η πιο ολεθρια για την κοινωνια και πολιτισμο και γενικα για την ευτυχια της ανθρωποτητας συμπεριλαμβανομενης και της μαζας εφευρεση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Εξ αιτιας της εφευρεσης αυτης η μαζα διεστραφη σε οχλο και εγινε δυστυχεστερη απ’ οσο ηταν ποτε αλλοτε.

Ολα οσα απερρευσαν απο την αρχη της ισοτητας, π.χ. Προλεταρισμος, Συνδικαλισμος, Κομματισμος και επεφεραν την ανοδο των μαζων ειναι σημερα πτωματα, θαμμενα ‘η αταφα.

Μια ευτυχισμενη Μαζα στην Ελλαδα θα αντληση την ευτυχια της μονο οταν στην θεση της κοινοβουλευτικης τυραννιας της Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ θα περαση μια κατα φυση αριστεια και στην θεση του δεινοπαθουντος Οχλου των Ρωμηων μια ευτυχισμενη Μαζα Ελληνων.


Ελλαδα δεν ειναι το κρατιδιο της Ρωμηοσυνης….Ολοκληρη η Ιστορια αποδεικνυει, οτι, αν παντοτε (και σημερα) μπορουν οι ανθρωποι να μιλανε για καποια «Υπαρκτη Ελλαδα» αυτο δεν οφειλεται ουτε στην υπαρξη καποιας μονιμης, αδιαλειπτης και σταθερης «Ελληνικης Θρησκειας» ουτε στην υπαρξη ενος σταθερου «Ελληνικου Λαου» παρα μονο και αποκλειστικα στο σταθερο

γεγονος οτι απο το απωτατο παρελθον και αδιαλειπτα απο τοτε εως σημερα

μιλιουνταν και γραφονταν αυτο που ονομαζεται «Ελληνικη Γλωσσα».

Ολα τα αλλα αποτελουν ψευδαισθησεις, αυταπατες, απατες και απολυτη ακατανοησια της Ιστοριας.

Καθε ανθρωπινη ομαδα, σε οποιο σημειο του πλανητη μας και εαν παρουσιασθηκε, σχηματισε, οπως ηταν φυσικο, καποια γλωσσα απο την αναγκη, προκειμενου να επιτυχη την επικοινωνια μεταξυ των μελων της.

Αυτα δε τα αρχεγονα ονοματα, μιμηματα φυσικων ηχων και φυσικων εικονων, δηλαδη των εμφυτευμενων σημασιων, ανταποκρινομενα στην κοινη ακουστικη και οπτικη συνειδηση της ομαδας αποτελεσαν το φυσικο υποστρωμα επι του οποιου ανεπτυχθη καθε ανθρωπινη γλωσσα.

Επειδη δε η γλωσσα ρεει εξελισομενη χαριν των αναγκων του πολιτισμου, ηταν επομενο και η γραφη να συνεχιση τον δικο της δρομο με αρχη το ατελεστατο ζωγραφημα, συμβολο αρχεγονο ενος πραγματος συνδεδεμενου με ενα πρωτογενην ηχον.

Οι δημιουργοι της Ελληνικης Γλωσσας υπηρξαν οι μεγαλυτερες δυναμεις, η ελληνικη φυση και ο ανθρωπος κατοικος του ελληνικου χωρου.

Τα παραμυθια οτι οι ευρωπα’ι’κες γλωσσες προερχονται απο μια μητερα γλωσσα, την «Ινδοευρωπα’ι’κη», ειναι παραμυθια της γιαγιας και για τους ανοητους.

Η πρωτογλωσσα δεν μπορει να ειναι αλλη απο την ελληνικη.


Ο ορος «Ινδοευρωπαιοι» χρησιμοποιηθηκε για πρωτη φορα το 1784 μ.Χ. απο τον Αγγλο δικαστη και ανατολιστη Ουιλλιαμ Τζωνς που παρεβλεψε ‘η σκοπημα το εκανε, οτι δεν μπορει να υπαρξη ινδοευρωπα’ι’κη γλωσσα χωρις «Ινδοευρωπαιους».

Παραμενει μεχρι σημερα αγνωστος ο φορεας της γλωσσας αυτης και η περιοχη στην οποια αυτος εζησε.

Εδω σκοπημα και ηθελημενα αποσιωπαται ο Ελληνικος Λαος, ο οποιος και μεγαλη Ιστορια εχει και τον μεγαλυτερο πολιτισμο προσεφερε στην ανθρωποτητα.

Τα ηθη του ελληνικου εθνους εχουν τον αντικτυπο τους πανω στην Ελληνικη Γλωσσα, η δε ελληνικη Γλωσσα κατα μεγαλο βαθμο ειναι εκεινη που δημιουργει το ελληνικο εθνος.

Ο Πλατων στον διαλογο του «Κρατυλος» ‘η «Περι ονοματων ορθοτητος λογικος» διατυπωνει μεταξυ αλλων, οτι «θετει τα ονοματα των πραγματων αυτος που γνωριζει τα πραγματα» που σημαινε,ι οτι αυτος προμηθευσε

τους λαους τα προ’ι’οντα του πολιτισμου του (γλωσσα και γραφη σημαινει πολιτισμος), προμηθευοντας ταυτοχρονα τους λαους και με τα ονοματα ‘η τις εννοιες του λεξιλογιου του οπως επισης και με την δικη του γραφη.

Κατα την γεννηση μιας γλωσσας τεραστια σημασια εχει το φυσικο και γεωγραφικο πλαισιο εντος του οποιου γεννηθηκε η γλωσσα αυτη.


Ο Σαμιος ποιητης «Ασιος» ελεγεν:


«Αντιθεον δε Πελασγον εν υψικομοισιν ορεσσι

γαια μελαιν’ ανεδωκεν, ινα θνητων γενος ειη»


Στην πρωτη φαση ο αγλωσσος ακομη ανθρωπος, του οποιου μοναδικο εν μερει πλεονεκτημα ηταν η νοηση και η εμφυτη ισχυρη του μνημη, να προχωρηση, μιμουμενος τα ηχητικα και οπτικα ερεθισματα, τα οποια επανελαμβανονταν και

απομνημονευονταν απο ολους της ιδιας ομαδας, στην επιτευξη συνεννοησης

και επομενως συνεργασιας και με την συνενοηση και συνεργασιας και στην

επιτευξη της εισοδο του στον πολιτισμο.

Η μοναδικοτητα του ελληνικου χωρου τον διακρινει απ’ολες τις αλλες περιοχες της γης και γι’ αυτο η ελληνικη γλωσσα ειναι γενημα και αναθρεμα αυτου του χωρου.


Τα τσιρακια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου εντος των τειχων μας, εντος του Υπουργειου Παιδειας, επεργαζονται απο πολυ καιρο τον αφανισμο της Ελληνικης γλωσσας και της γνησιας Ελληνικης Παιδειας.

Διοτι η Ελληνικη Γλωσσα και η γνησια Ελληνικη Παιδεια ως ελληνικες πολιτιστικες ριζες ειναι τα μεγαλυτερα εμποδια που ορθωνονται κατα του διεθνους πολιτικου σιωνισμουγια την αφομοιωση και δουλοποιηση των ακομη Ελληνων.

Οι πρωτοι που δουλοποιη-θηκαν ηταν οι Ρωμηοι.


Με την καταργηση των Αρχαιων Ελληνικων και την πραξικοπηματικη επιβολη του μονοτικου, σειρα για τα καθαρματα του υπουργειου Παιδειας εχει η καταργηση του Αλφαβητου και της Ελληνικης Γλωσσας.


(Ιδε πρακτικα της Βουλης, συνεδριασεις PIA’Κ’PIB’/1976 επι της εποχης του μασονου και επιγονου ενος δωσιλογου πατερα που φερει το ονομα Γεωργιος

Ραλλης).

Το ζητημα της καταργησης της Ελληνικης Γλωσσας και της γνησιας

Ελληνικης Παιδειας που ηδη καταργηθηκε, που αποτελουν ζωογονες πηγες

απο τις οποιες αντλουν ολες οι γλωσσες και παιδειες του κοσμου και γι’ αυτο

αποτελουν προαιωνιο στοχο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και των εγχωριων τσιρακιων (αρριβιστων και τυχαρπαστων ψευτοεπιστημονων) αυτου. Τα καθαρματα αυτα γνωριζουν οτι μονο με την καταργηση της Ελληνικης Γλωσσας και της γνησιας Ελληνικης Παιδειας εχουν μια πιθανοτητα να επιτυχουν την δουλοποιηση οχι μονο των Ελληνων αλλα και ολης της ανθρωποτητας.

Μονο ετσι επιτυγχανεται η εξαχρειωση και η εξαγριωση των ανθρωπων του πλανητη μας.

Στην τελευται επιχειρηση, που εξαπολυθηκε επι της εποχης της Πρω-θυπουργιας του μασονου Γ. Ραλλη και τελει σε εξελιξη μεχρι τις ημερες μας,

επιστρατευθηκαν χωρις προσχηματα σιωνιστες γλωσσολογοι και φιλολογοι

απ’ ολον τον κοσμο και δεδηλωμενα οργανα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.


Γνωριζουν τα καθαρματα αυτα οτι το ελληνικο εθνος επεβιωσε δια μεσω των

αιωνων και των χιλιετιων χαρις στην Ελληνικη Γλωσσα και μονον.

Διοτι και την πολιτικη του υποσταση-οπως και σημερα-εχασε κατα καιρους και τον τροπο ζωης του προσαρμοσε στις εκαστοτε καταστασεις.

Δεν του εμεινε καμμια σταθερα παραμετρος περαν της Ελληνικης Γλωσσας την οποια διαφυλαττεν ενστικτωδως, ανθισταμενος στα εκαστοτε εγκληματικα σχεδια του κρατιδιου της

Ρωμηοσυνης, πισω απ’ το οποιο κρυβονται οι δηθεν «φωτισμενοι λογιοι» και

οι οργανωσεις του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Ετσι μια σειρα απο το μεχρι το κοκκαλο διαβρωμενοι και δηθεν φωτισμενοι δημοκρατικοι και προοδευτικοι λογιοι τοποθετηθηκα καλα σχεδιασμενα, σε νευραλγικες θεσεις του Υπουργειου Παιδειας και εκτελουν τις παραγγελιες εκεινων που τους τοποθετησαν σε αυτες.

Τα καλοπληρωμενα αυτα καθαρματα γνωριζουν πολυ καλλα οτι ουδεμια σχεση

εχουν οι «φοινικο-σημιτες» με το Ελλήνικο Αλφαβητο και οτι δεν υπηρξαν ποτε στηνπραγματικοτητα τα φαντασματα των «Ινδοευρωπαιων» του Αγγλου

δικαστη, ανατολιστη και σιωνιστη Ουιλλιαμ Τζωνς.


Ολοι οι αλλοι που αντιτιθενται στην εγκληματικη αυτη πραξη κατα της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου ειναι, κακοποιοι δαιμονες, αντιδραστικοι, οργανα του φασισμου, οργανα του αντισημιτισμου (;) και οτιδηποτε αλλες αισχροτητες μπορει να φαντασθη κανεις.


Δεν υπαρχουν μεγαλυτεροι εχθροι της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου απο την σημερινη και μπασταρδεμενη απο τον Βενιζελισμο δεξια και την εγκληματικη και δηθεν προοδευτικη αριστερα.

Μονο μια γνησια παραδοσιακη και πατριωτικη δεξια θα μπορουσεσε να γινη το τοσο απαραιτητο «οδυσσειακο αντιδοτο» κατα των τσιρακιων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και κατ’ επεκταταση και για την σωτηρια της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

Η σωτηρια αυτη ειναι στενα συνδεδεμενη με την δημιουργια καθοδηγητικων συμβουλιων σοφων, με οριζοντια και καθετος καταγραφη ολων των τσιρακιων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου εντος των τειχων μας και των δραστηριοτητων των ξενων μυστικων υπηρεσιων και πρεσβειων και με κοσμογονικες αλλαγες και απαλλαγες.


Αλλως ο θανατος του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης, με τον νεο εμφυλιο που μας προετοιμαζουν, οπως αυτον του 1946-1949 για την δημιουργια του κρατους του Ισραηλ το 1948, θα ειναι αναποφευκτος.

Η προσφατη δολοφονια του Φυσα και των στελεχων της Χρυσης Αυγης Καπελωνη και Φουντουλη ειναι σοβαρες ενδειξεις για σκοπημες προβακατορικες εμφυλιοπολεμικες παγιδες που μας προετοιμαζουν.

Το «οδυσσειακο αντιδοτο» θα μπορουσε να γινη η απαντιση των Ελληνων πατριωτων στις νεες προσπαθειες των «τοις μισελληνων σιωνιστικων ρημασι πειθομενων».

Μονο με το «οδυσσειακο αντιδοτο» ο Ελληνισμος και η Ελληνικοτητα που επεζησε αλλες συγκλονιστικωτερες καταιγιδες θα μπορουσε να αντιμετωπιση οπως την αρμοζει την σημερινη πολυμετωπη σιωνιστικη επιβολη.


Τα λαθη του 1946-1949 δεν πρεπει να επαναληφθουν.

Αντι μιας νεας αλληλοσφαγης πρεπει να εξοντωθουν προηγουμενως χωρις ιχνη οικτου ολοι οι ξενοφωτοι, ξενοδουλοι, ξενοκινητοι, αναξιοι, ανικανοι και ανιστορητοι Ρωμηοι.

Και η σημερινη δικομματικη πολιτικη ηγεσια δεν εχει ιστορικες γνωσεις, ουτε πολιτικοπνευματικες δυνατοτητες για να αντιληφθη γιατι και πως

προετοιμαζει ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος εναν νεο αλληλοσπαραγμο στην

Ελλαδα.

Γιατι δεν τους εξοντωνουμε πιο μπροστα εμεις, εφαρμοζοντας την μεθοδο του «οδυσσειακου αντιδοτου»;

Τι περιμενουν ακομη να γινη οι Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας;


Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://www.arxaiaithomi.gr/2013/11/11/%CE%BF-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!

WOW.....Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα.