Ποια ζώδια κάνουν τα πιο ΗΟΤ ζευγάρια...

από Likeman7 » Δευτ Απρ 07, 2014 11:07 pm
Κριός με Λέοντα: Το απόλυτο 10 με τόνο!
Φλογεροί και γεμάτοι πάθος για τη ζωή και οι δύο, με μικρές μόνο διαφορές, ίσα – ίσα για να ανάβουν τα αίματα! Ο λέων είναι αρχηγικός, ο Κριός είναι θερμόαιμος, ουάου! Τι δεν έχετε να κάνετε και τι δεν έχετε να ευχαριστηθείτε! Γράφετε ιστορία στο θέμα του πάθους, γινόσαστε συχνά θέμα γιατί φεύγετε από την παρέα απροειδοποίητα! Εύκολα ανάβει ο ένας τον άλλον, ξέρετε έτσι κι αλλιώς όλα σας τα κουμπιά, δεν χρειάζεστε τίποτα να μάθετε, τα ξέρετε όλα! Κοιτάξτε πώς πάει: κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς, τρία δεκαήμερα δηλαδή, με έναν Κυβερνήτη ο καθένας. Ωραία, για πάμε να δούμε Κυβερνήτες του Κριού: 10 δεκαήμερο Άρης, 2ο δεκαήμερο Ήλιος, 30 δεκαήμερο Δίας. Για να δούμε και του Λέοντα τώρα: 1ο δεκαήμερο Ήλιος, 2ο δεκαήμερο Δίας, 3ο δεκαήμερο Άρης: Το καταλαβαίνετε; Είναι ακριβώς οι ίδιοι πλανήτες, σε άλλες θέσεις! Είσαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, τέλος!

Ταύρος με Καρκίνο: Σε λατρεύω αγάπη μου!

Το πιο τρυφερό, παθιασμένο, γλυκό και αγαπησιάρικο ταίριασμα του ζωδιακού! Αφοσίωση, λατρεία, πολύ πάθος, έpωτας εκτός ορίων, κατανόηση, τρυφερότητα, μοναδική ένταση και τρελή, τρελή αγάπη! Ο ταύρος είναι γήινος, σταθερός, αλλά πολύ αφοσιωμένος…πάρα πολύ…Μα, για να ανθίσει ερωτικά ο Καρκίνος, αυτό ακριβώς χρειάζεται! Μόλις νιώσει ασφάλεια και τρυφερότητα και αγάπη, τα δίνει όλα. έχουν οι Ταύροι και οι Καρκίνοι θέμα με την αφοσίωση, δεν μπορούν να ανοιχτούν ερωτικά αν δεν νιώθουν ασφαλείς. Το μυστηριακό νερό του καρκίνου έρχεται να δώσει βάθος και μυστικισμό στον έpωτα του Ταύρου, κάνοντας ένα ζευγάρι που δεν έχει όμοιό του! Δεν ταιριάζετε σε όλα, αλλά ο ένας αγαπάει τις διαφορές του με τον άλλον, τις έχει ανάγκη! Στο πεδίο του σεx, γλύκα, ηδυπάθεια και μεγάλη διάρκεια!

Δίδυμοι με Τοξότη: Τι ζευγάρι, τι ομορφιά!

Οι Δίδυμοι με τους Τοξότες κάνουν ένα ζευγάρι φανταχτερό, γεμάτο δύναμη για ζωή!

Λατρεύουν ο ένας τον άλλον. Αν υπάρχει κάποιος να κάνει καλά τον ατίθασο Δίδυμο, είναι ο Τοξότης . Αν υπάρχει κάποιος να καλύψει τις ανασφάλειες του Τοξότη, αυτός είναι ο Δίδυμος . Αυτά τα δύο ζώδια, χρειάζονται το ένα το άλλο για να σταματήσουν να κοιτάνε δεξιά και αριστερά και να σκορπιούνται ερωτικά! Ο Δίδυμος χρειάζεται την περιπέτεια, την αλλαγή, βαριέται εύκολα στα ίδια και τα ίδια. Είναι σε μια σχέση και το μυαλό του πετάει ήδη στην άλλη, αν δεν του κινεί συνέχεια το ενδιαφέρον με καινούρια πράγματα. Κομμένα αυτά με τον Τοξότη! Και ο Τοξότης βαριέται, οπότε ο ένας κρατάει σε υπερδιέγερση τον άλλον! Αν είστε σε ξενοδοχείο και ακούτε από δίπλα έντονο πάθος μαζί με γέλια, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ένα Δίδυμος κι ένας Τοξότης το γλεντάνε!
Παρθένος με Αιγόκερω: Respect στον έpωτα!

Ένα από τα πιο αυστηρά και περίεργα ταιριάσματα του ζωδιακού! Μα μιλάμε για ταίριασμα, όχι αστεία! Λατρεύονται, αγαπιούνται με πάθος και έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν το ερωτικό παιχνίδι ώρες ατέλειωτες, σαν καλοί μαθητές! Παριστάνουν και οι δύο τους πολύ σοβαρούς, προπαντός η αξιοπρέπεια και η καριέρα και μεταξύ τους ζουν έναν έpωτα που τύφλα να έχουν οι προχωρημένοι και οι άνετοι… Ο Αιγόκερως με τον Παρθένο θα πάνε το θέμα του σεx πολύ μακριά. Είναι γήινα ζώδια και κοιτάξτε δυνάμεις που…ερωτεύονται μεταξύ τους, όταν αυτά τα δύο ζώδια μπερδευτούν γλυκά:

Ερμής, Κρόνος και Αφροδίτη είναι οι 3 Κυβερνήτες της Παρθένου. Κρόνος Αφροδίτη και Ερμής, Κυβερνήτες του Αιγόκερου! Μα, είναι αντικατοπτρισμός! Είναι οι ίδιοι πλανήτες σε άλλες θέσεις!

Ό,τι θέλει ο ένας, το θέλει και ο άλλος! Ό,τι μπορεί ο ένας, μπορει και ο άλλος! Πόσο όμορφη είναι η ερωτική τους ζωή, δεν το φαντάζεται κανείς, και σε κανέναν δεν το ομολογούν! Μόνον οι ίδιοι ξέρουν το βάθος και το πλάτος και τη δύναμη του έpωτά τους.

Ζυγός με Υδροχόο: Έpωτας και τρέλα!
Τι ζευγάρι, τι τρέλα, τι πάθος! Ο μοναχικός κατά βάθος Υδροχόος, με την απίστευτη τάση του για τρέλες και ιδιοτροπίες και με την ερωτική του εφευρετικότητα, πάει και σκάει επάνω στο φαινόμενο Ζυγός και γίνεται το σώσε! Αυτοί οι δύο εραστές μπορούν να τρελάνουν όλους τους άλλους και τους εαυτούς τους! Μπορούν να πάνε το πάθος σε σημεία που δεν το έχει φτάσει κανείς άλλος. Από τα ζώδια του αέρα, ο Ζυγός είναι το δεύτερο και ο Υδροχόος το τρίτο και πιο ώριμο. Ναι, αλλά και το πιο τρελό!

Κουβαλάει όλη την αέρινη παράδοση της συνομοταξίας των ζωδίων του αέρα. Είναι πολύ κοντά σε μυστικιστικά φαινόμενα, και τα συνδυάζει τέλεια με το ερωτικό πεδίο. Του αρέσουν αυτά τα παιχνίδια του Ζυγού, πώς του αρέσουν δεν λέγεται! Γίνεται ο καλός μαθητής του Υδροχόου, και γελώντας παράφορα οι δυο τους, μπαίνουν σε σφαίρες που αγγίζουν την έκσταση. Όποιος προσπαθήσει να τους χωρίσει, θα φάει ενεργειακό χτύπημα μεγέθους μεγατόνων!

Σκορπιός με Ιχθύ: Πήραν φωτιά τα νερά!

Δυο ζώδια που το ένα πλάστηκε για το άλλο! Νερό με νερό, μυστήριο με μυστήριο, αποπλάνηση με αποπλάνηση! Δύσκολοι ερωτικοί σύντροφοι, αλλά όχι μεταξύ τους. Εκεί που τα νάζια του Σκορπιού, με τις ζήλιες και τις κτητικότητες, μπορεί άλλους να τους κουράζουν, ο Ιχθύς τρελαίνεται! Τα θέλει αυτά τα παιχνίδια, τα λατρεύει. Δεν τα παίρνει σοβαρά, ούτε θυμώνει. Τα χρησιμοποιεί μόνο για να ανάψει για καλά το ερωτικό παιχνίδι. Πάμε να δούμε Κυβερνήτες: για τον Σκορπιό, Πλούτωνας, Ποσειδώνας και Σελήνη.

Για τους Ιχθείς, Ποσειδώνας, Σελήνη και Πλούτωνας! Τι καλά! Πάλι πρόκειται για αντιμετάθεση των ίδιων πλανευτών! Κοιτάει ο Σκορπιός τον Ιχθύ και λιώνει, πώς λέμε αγάπα σαν να αγαπάς τον εαυτό σου; Ωραία, τα κατάφεραν! Οι δυο τους μοιάζουν σαν αντανάκλαση ο ένας του άλλου μέσα στα φλεγόμενα νερά του πάθους, του μυστικισμού και της απέραντης λατρείας. Καρμικά ζώδια και τα δυο τους, με μεγάλη σχέση στο «μοίρασμα της τράπουλας» του κόσμου, έχουν να πουν πολλά, πάρα πολλά μυστικά μεταξύ τους!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!