Ο Τσίπρας και οι κομμουνιστές πάντα μισούσαν τον Αι - Βασίλη....

Ο Άγγελος Αγοραστός κοινοποίησε τη δημοσίευσή του.

Άγγελος Αγοραστός
Έκλεισε και το εργοστάσιο του Αι - Βασίλη!!
- Παιδάκια έχω να σας πω ένα δυσάρεστο νέο. Έκλεισε το εργοστάσιο του Αι Βασίλη και δεν θα σας ξαναφέρει δώρο.
- Τί...; γιατί μπαμπά; πώς έκλεισε;
- Ο Τσίπρας και οι κομμουνιστές πάντα τον μισούσαν ως καπιταλιστή και κεφαλαιοκράτη που εκμεταλλεύεται τους νάνους και τα ξωτικά και πλουτίζει εις βάρος τους. Πρώτα του έβαλαν φόρους και εισφορές έως το 75% του κόστους κάθε παιχνιδιού που φτιάχνει, μετά του έστειλαν τους οικολόγους επειδή οι καμινάδες μόλυναν το περιβάλλον και τέλος τους αρχαιολόγους επειδή βρήκαν έναν σκελετό μιας αρχαίας πολικής αρκούδας θαμμένο στους πάγους. Έτσι, του πήραν την άδεια λειτουργίας, την οικοδομική άδεια και του έβαλαν και πρόστιμα που δεν μπορούσε να πληρώσει.
- Και ήξερε ο Τσίπρας που είναι το εργοστάσιο του Αι - Βασίλη στον Βόρειο Πόλο;
- Έστειλε τους φίλους του, τους κομμουνιστές που ζούνε εκεί. Όλοι οι κομμουνιστές, σε όλον τον πλανήτη, την ίδια δουλειά κάνουν. Πρώτα κλείνουν τα εργοστάσια, τους κάνουν όλους φτωχούς και μετά τους μοιράζουν επιδόματα φτώχειας, μερίσματα ζητιανιάς, φαγητό σε συσσίτια, και τους δίνουν και την ελπίδα ότι μπορούν να ξεφύγουν από την φτώχεια κερδίζοντας σε φορο-λοταρίες.
- Και οι νάνοι; τα ξωτικά; δεν στεναχωρήθηκαν που έχασαν τις δουλειές τους;
- Στην αρχή στεναχωρήθηκαν αλλά μετά συνήθισαν να ζούνε και με λιγότερα. Σιγά - σιγά καλο-έμαθαν στην τεμπελιά αρκεί να έχουν 3 ευρώ στην τσέπη να πιούνε έναν καφέ και 1 ευρώ για να παίξουν στοίχημα. Δείτε τους, όλη μέρα ξημεροβραδιάζονται στα πρακτορεία που έχουν ανοίξει σε κάθε γωνιά της ... Αλάσκας, κοιτάζοντας αποβλακωμένοι αυτές τις οθόνες που κρέμονται από το ταβάνι και περιμένουν ... να βρέξει λεφτά.
- Μα είναι αδικία να μην πάρουμε δώρο από τον Αι - Βασίλη. Είμασταν καλά παιδιά όλη τη χρονιά.
- Μη στεναχωριέστε παιδάκια, σας έχω και ένα ευχάριστο νέο.
- Τί μπαμπά;
- Θα σας αγοράσει ο μπαμπάς τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας.
- Γιούπι, είσαι ο σούπερ - μπαμπάς!!
(Κάποια στιγμή τα παιδάκια έπρεπε να μάθουν ότι τα δώρα δεν τα φέρνει ο Αι - Βασίλης αλλά κάποιος πρέπει να εργασθεί και να πληρώσει γι' αυτά).
Όσο για τα μεγάλα παιδάκια, σύντομα θα αντιληφθούν ότι Κράτος - πατερούλης δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς να χρεοκοπήσει και να εξαθλιώσει όλους τους πολίτες όπως απέδειξε η ιστορία, όλων όσων έζησαν στους ανά τον κόσμο, κομμουνιστικούς "παραδείσους".
Καλή Χρονιά.
(Αυθεντικός πρωινός διάλογος με τα παιδιά μου).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!

WOW.....Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα.